QUI SOC

Em diuen Asia (oficialment Anna Bordas). Professionalment m’he dedicat des dels 19 anys al turisme i l’hostaleria treballant com a recepcionista i guia turística. Soc nascuda a Barcelona, de pare català i mare polonesa. Les meves arrels i experiències em fa tenir la ment ben oberta per crear, imaginar, actuar i reinventar-me a cada moment.
Ofereixo una varietat de productes de proximitat i també ecològics, com les hortalisses dels horts locals, maduixes dels productors de la Vall de Golinons, pa d’espelta integral, olis d’oliva, vins ecològics i formatges artesans naturals de la granja Can Xicoy d’Arenys de Munt.
Tot el que ofereixo és saborós, de proximitat i sostenible amb l’entorn.
Faig arribar cistelles setmanals a persones que saben apreciar la qualitat dels productes locals i la comoditat d’aquest servei. Estic convençuda que aixecarem el país posant en valor i consumint productes de proximitat.

Soc filla de Can Golinons i formo part de la quarta generació que ha passat per aquesta bonica masia del Maresme, situada en una vall ben especial!!
Soc molt activa i tinc un caràcter obert i emprenedor. Soc feliç amb el que faig i cada dia treballo amb empenta i il·lusió. Crec que cada dia aprenc alguna cosa: sobretot aprenc a valorar el que tinc, el que m’envolta i la gent que em trobo pel camí.

«Sempre endavant» i «carpe diem»

Obrir chat
1
👋🏼 Hola! Fés la teva comanda 😊 👉🏼🍏🍒🍓🍅🥬🥕🧅🧀🥚🥔